söndag 11 januari 2009

Terminator


Har sett Terminator från 1984 nu ikväll. Vi har Ultimate Edition med en bonusdisc. Brukar inte titta på mer än filmen så det är väl onödigt att köpa 2 disc har vi kommit på.

"År 2029 ligger planeten jorden i ruiner efter ett kärnvapenkrig. Maskinerna har tagit över makten och människorna förvisats till underjorden. Men maskinernas makt hotas av en stark och växande motståndsrörelse.

En ung kvinna, Sarah Connor, styr framtiden utan att hon själv vet om det. Hon bär på det barn som ska leda kampen mot maskinernas makt. Hon måste dö innan hon föder sitt barn. En Terminator robot skickas tillbaka i tiden för att döda Sarah. Den känner varken fruktan, medkänsla eller smärta. Den är en perfekt dödsmaskin. Men Sarah har en beskyddare - en ung soldat, som skickats av människorna från framtiden.

Världens öde ligger i deras händer och de måste besegra Terminatorn innan han dödar dem."

Den är fortfarande väldigt bra, men det märks att den är gammal mest på effekterna (det ska ju vara 80-tal så kläder och musik passar ju in). Man blir inte riktigt lurad av terminatorn framför spegeln, utan ser att det är en modell (fast det är inte mindre läskigt för det *urk*) och maskinerna i framtiden ser lite ut som modeller. Arnold är ju alltid Arnold, eller som min gamla chef sa; "Det kan inte bli fel med Arnold" ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar