torsdag 1 januari 2009

The Good Shepherd

"Oscarnominerad thriller av Robert De Niro Efter avlagd examen gör den unge Edward Wilson blixtkarriär inom underrättelsetjänsten och hans metoder införs som standardprocedurer i CIA.

Men jobbet som spion är hårt. Edward måste hela tiden välja mellan hem och karriär vilket tär hårt på hans familj. Han blir alltmer på det klara med att han inte kan lita på någon. När grisbuktsinvasionen av Kuba 1961 misslyckas står det klart för honom att någon i CIA har läckt livsfarlig information. Snart upptäcker Edward att läckan finns alldeles för nära honom själv.

Upplev Matt Damon, Angelina Jolie och Robert De Niro i denna stjärnspäckade och Oscarnominerade thriller om CIA:s historia och de uppoffringar som arbetet som spion innebär."


Ikväll såg vi The Good Shepherd från 2006. En film om CIA i början av dess historia, regiserad av Robert De Niro. Skulle kunna blivit en väldigt spännande film, men det blev inte riktigt något av det tycker jag. Det är väldigt många personer som är svåra att hålla i sär. Efter filmen läste jag lite om den och fattade lite mer, men så ska det inte behöva vara. Ingen film om man är lite trött och vill slötitta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar