fredag 30 januari 2009

Buffy the Vampire Slayer - Säsong 2


I andra säsongen av Buffy the Vampire Slayer 1997 - 1998 så händer det en hel del och personer man får se i kommande säsgonger dyker upp. Spike och Drusilla kommer till Sunnydale, och de är inte snälla. Cordelia blir en del av gänget och Oz är nyfiken på Willow. Miss Calender har en egen historia som hör ihop med Angels. Man får lite mer bakgrund om Angel, men jag undrar; Vad är det med rektorn? Vet han om att Buffy är vampyrdödare eller vad? Han vet i alla fall om att det hela tiden sker konstiga saker och kommer tillsammans med polismästaren på bortförklaringar som att det varit en gasläcka i skolan när det var ett sorts monster.

"Emmy-vinnaren Sarah Michelle Gellar spelar Buffy, en smart hjältinna som fötts till att bli sin generations främsta vampyrdräpare med uppdrag att skydda världen från de odödliga.

När hennes semester är slut återvänder Buffy till Sunnydale för att avslöja The Anointed One, som försöker återbringa Mästaren till den levande världen. Fler överraskningar väntar då ny ondska dyker upp i form av Spike och Drusilla samt ytterligare en vampyrdödare. Under andra säsongen blir inte bara Buffys vänner, Willow och Xander, förälskade - även Buffy och Angel känner sig farligt dragna till varandra..."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar