lördag 17 januari 2009

Runaway Bride


Igår kväll såg jag Runaway Bride från 1999 med Julia Roberts och Richard Gere. Den får godkänt men ingen film jag måste se om igen.

"Ike Graham (Richard Gere) är en krönikör på en New York-tidning och han har ett problem: han har en deadline om en timme, hans chef är hans ex-fru och han har skrivarblockering.

. Info är tagen från discshop.se! Leverans nästa dag om du beställer före 16Han drar sig tillbaka till sitt favoritställe för att få nya idéer, och får höra talas om en ung kvinna i Maryland som heter Maggie (Julia Roberts) och som, uppenbarligen, älskar att bli förlovad men vägrar att gifta sig. Ike bestämmer sig för att skriva om historien i sin krönika, och startar därmed en lång kedja av händelser som till slut tar honom till Hale, Maryland, som är Maggies hemstad.

Maggie Carpenter får också ett problem ? Ike Graham. Rasande över krönikan och dess författare, planerar hon att ge igen. Ike upptäcker till slut att det finns mer problem än bara ansvarstagande när det gäller Maggie, och får på köpet sitt livs story?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar