måndag 12 januari 2009

Supernatural


"Sam Winchesters (Jared Padalecki) uppväxt kretsade kring mörka krafter. Men det var då, nu är det ett normalt, tryggt liv som jurist som lockar. Allt detta är gott och väl till den dag Sams bror Dean (Jensen Ackles) oväntat dyker upp med dåliga nyheter – deras far är försvunnen! För att hitta honom måste bröderna ge sig ut på en jakt efter samma onda väsen som deras far ägnat de senaste 22 åren till att spåra upp… Sam tvingas återvända till ett liv han trott sig ha lämnat för alltid.

Håll i dig (och behåll lyset på!). Boxen innehåller alla 22 episoder från den första säsongen av den här välgjorda serien som fängslat så många tittare och fått kritikerna att jubla.

Följ med Sam och Dean när de rustade med färdigheter deras far lärt dem reser genom Amerika och slåss mot mardrömslika fiender. Bli vittne till det övernaturliga i Supernatural!"


Supernatural är nu inne på sin fjärde säsong, de tre första finns att köpa på dvd. Det tycker jag man ska göra om man inte sett serien, den är mer än det som händer i varje avsnitt då bröderna hittar några demoner som de gör sig av med. Ibland kan den vara riktigt rolig mitt i allt demondödande.

I Sverige har serien visats först på SVT (säsong 1) och flyttades sedan till SVT24 (säsong 2) sent på kvällen. Där hittade jag den inte, för varför skulle SVT göra reklam för att den började igen? Irriterande! Säso ng 3 tog Kanal 5 över. Hoppas att de lyckas hålla kvar serien så det går att se den, men jag tror nog på dvd så man kan se flera avsnitt i följd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar