lördag 26 juni 2010

True Blood

Nu i sommar tänkte jag ge serien True Blood en andra chans. Började titta för ett tag sedan men hade annat att göra så Tomas fortsatte titta själv. Nu vill jag titta ikapp så vi kan titta tillsammans sedan.

Börjar ikväll med att se om första avsnittet på första säsongen. Den består bara av 12 avsnitt och andra säsongen också.

"Vampyrerna har tagit sig "upp ur kistan" och lever nu mitt ibland oss. De överlever med hjälp av konstgjort blod och behöver inte längre människoblod. Eller?

Bland lokalbefolkningen i den lilla staden Bon Temps i Louisiana huserar färgstarka personligheter av det mest skilda slag. Möt Sookie Stackhouse, en söt och oskyldig servitris som döljer sin förmåga att läsa andras tankar, Bill Compton, en 173 år gammal vampyr som precis flyttat tillbaka till staden, Sookies bror Jason, en kvinnokarl som alltid verkar hamna i trubbel, den vrålsexiga Tara, Sookies lojala bästis, Sam, ägaren till Merlottes som försöker dölja sina känslor för Sookie, Lafayette som alltid kokar ihop någonting olagligt "utanför menyn" och en udda samling där alla försöker dölja sina mörka hemligheter i nattens skuggor i denna serie som inte liknar någon annan."

Säsong tre har nyss börjat sändas i USA och kommer väl hit i höst gissar jag. Skulle tro att det bara blir 12 avsnitt av den också. Mer info finns på True Blood sidan hos HBO, imdb och epguides.com.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar