lördag 5 juni 2010

Transformers

Jonatan har länge tjtatat om att få se filmen Transformers sedan de såg lite av den andra filmen på Mediamarkt (hur kan de visa en så pass läskig film på alla tv-apparater när det är mycket barnfamiljer där?).

I alla fall, filmen har varit utlånad så då har det ju inte gått, men nu när den är tillbaka så orkade jag inte med tjatet längre ;) Han får naturligtvis inte se den själv och mycket "håll för ögonen" blir det. Men det är mest robotar som slåss och han förstår inte engelska så det blir nog inte så farligt. Kollar alltid på imdb.com innan barnen får se en film, finns "Parents Guide" på många filmer. Där står det lite om vad som kan vara läskigt, bra att kolla om man inte kommer ihåg en film som barnen vill se.

Själva filmen är inte så bra, ok att se om man inte har något annat för sig en stund. Jag är nog lite för gammal för Transformers och har missat dem när de var populära på 80-talet (senare här i Sverige?). Den tecknade serien skulle nog passa bättre för barnen, men är det verkligen värt att köpa den? Nja, tror inte det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar