tisdag 17 januari 2012

Levande död i Dallas

Har läst ut del 2 i serien om Sookie Stackhouse av Charlaine Harris; Levande död i Dallas. Första boken var lättläst och den andra gick lika fort den. Det går ju betydligt snabbare att läsa ut boken än att se TV- serien i alla fall.

"Trots att Sookie Stackhouse vill leva ett stillsamt liv, så tycks det aldrig bli så. Kanske beror det på att hon kan läsa tankar, kanske på att hennes pojkvän är vampyr. I den här boken är det inte mindre än två mysterier som måste lösas. En kollega till Sookie hittas mördad och mordet verkar ha kopplingar till en hemlig och olaglig sexklubb. Dessutom måste Sookie jobba för vampyren Eric, och han lånar ut henne till sina vänner i Dallas eftersom en vampyr där har försvunnit under mystiska omständigheter.

Sookie träffar på en mängd konstiga varelser och det gäller att hålla tungan rätt i mun för att veta vem som är vän och vem som är fiende."

Blir ändå sugen på att se True Blood. Undrar hur mycket de har kvar av böckerna i serien? Får se om de finns på rea någon gång så köper jag nog en säsong eller två :)

1 2 3 4 5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar