lördag 17 juli 2010

Men in Black

Ikväll går filmen Men in Black från 1997 på TV4 med Will Smith och Tommy Lee Jones som agenterna J och K. Den är riktigt bra tycker jag och värd att se om ännu en gång.

"Jay och Kay är specialagenter på FBI och deras uppdrag är att övervaka det dryga tusentalet utomjordingar som lever i USA. Men när en intergalaktisk terrorist kommer till jorden för att mörda två intergalaktiska ambassadörer blir det upp till Jay och Kay att rädda jorden från förödelse."

Filmen fick en uppföljare Men in Black II 2002 som inte riktigt var i samma klass som första filmen.

"När Jay undersöker ett rutinärende upptäcker han en stor intergalatisk komplott, som planerats av Serleena, ett ont rymdmonster som har förklätt sig till tjusig modell. När Serleena tar hela MIB byggnaden som gisslan finns det bara en som kan hjälpa Jay rädda dem alla, nämligen Kay. Kay som numera jobbar på posten och lever ett stilla familjeliv har ingen aning om att han tidigare varit en agent inom MIB. Jay måste locka tillbaka Kay från sitt trygga jobb på posten för att han tillsammans med Jay än en gång ska rädda jorden från undergång."

Men in Black III ska ha premiär 2012 om allt går enligt planerna och både Will Smith och Tommy Lee Jones ska återkomma som J och K (men bara Will har skrivit på än). Det finns en del rykten om tidsresor (med Josh Brolin som ung K), och att kanske Sacha Baron Cohen ska spela alien. Får se om de blir bra, kanske bättre än tvåan om man har tur?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar