fredag 30 juli 2010

Åska och trasig TV

Natten till den 29 juli så åskade det rejält. Jag gick upp och drog ut kontakter till dator och TV. Det ösregnade och blixtrade och dundrade om vartannat. Katten Opus ville gå ut men när han kom utanför dörren ångrade han sig och ville in igen.

På morgonen skulle vi se på morgon-TV, men TV vill inte starta. Den var helt död. Vi som just hade bestämt oss för att inte köpa en ny TV i sommar utan bara köpa ny digitalbox. Nu blev vi tvungna att köpa TV i alla fall.

Vi skulle köpa en LG 42 tums TV, men den var slut trots att det stod i affärens lager att den skulle finnas inne. Vi tog en annan bara för att få en TV med oss hem (det ösregnade så man knappt kunde se när man körde bil så jag ville inte åka till en affär till). Det blev en Andersson A424FDUT som verkade ok. När vi kom hem så visade det sig att TVn passade precis i vår TV-hylla *pust*

Det som inte var så bra var att det var en hel rad som hade trasiga pixlar! Inte kul :( Ska lämna tillbaka TVn idag och vet inte riktigt om vi vill ha samma sort igen eller något annat...

Uppdaterat 20:58

Vi åkte tillbaka med den trasiga TVn och gick in och tittade lite. Tänkte ta en annan LG 42 tums och tittade lite på de som fanns inne, men frågade en gång till efter den vi tänkt från början, och killen hittade den! Någon hade ställt den ihop med en annan sorts 42 tums LG men han lyckades hitta den :) Nu har vi en fungerande TV men inget att titta på (som vanligt trots alla kanaler). Kanske ska se en film ikväll istället?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar