fredag 4 mars 2011

Walk with me!

Var inne på Game i Huddinge centrum för att Jonatan ville titta på nya Pokemon Black och White. De var tyvärr lite dyra, så vi tittade på lite begagnat istället. Jag hittade stegräknare till DSi som jag slog till och köpte. Har tittat på den flera gånger innan.


"Spela när du tar en promenad!

Att promenera dagligen är en bra rutin för ett balanserat och hälsosamt liv. Mjukvaran Walk with me! kan hjälpa dig att komma igång om du inte redan är det och om du redan har rutinen kan Walk with me! göra det ännu roligare. Du kan till exempel ha koll på dina framsteg, jämföra dina resultat med dina vänner, familj, din hund och även med människor över hela världen.

Med denna mjukvara finns det två stycken stegräknare, som kallas Activity Meters, som håller koll på dina dagliga steg minut för minut. Stegräknaren är tillräckligt liten för att få plats i dina byxfickor eller din jacka. Din Activity Meter kan spara data sju dagar framåt och all data kan lätt föras över till din Nintendo DS så att du kan ha långsiktig koll på dina framsteg.

Stegräknarna kan ha data för upp till fyra användare, så att du kan jämföra dig direkt med dina vänner och familj. Till och med din hund kan vara med och få sina steg räknade."

Har precis aktiverat den och nu ska den räkna hur många steg jag tar och visa mig hur aktivt mitt liv är. Ska bli spännande att se om den fungerar bättre än min gamla stegräknare. Lite roligare är det ju att få data presenterad över dagen och se om man nått ett mål som man sätter upp själv, tex 12 000 steg. Finns två stegräknare med så någon annan i familjen kan också vara med. Får se vem det blir, skulle vara kul att ha koll på alla i familjen :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar